Activiteiten

 • Leermiddelenbeurs 2022  Tijdens de IPON Leermiddelenbeurs 2022 staan de ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen en de producten en dienstverlening van educatieve uitgeverijen centraal. Gepersonaliseerd leren, digitalisering, opbrengstgericht werken, learning analytics, toetsen (en de relatie met lesgeven en leermiddelen), ouderbetrokkenheid en ontwikkeling van jongeren.
  Lees meer → 

  Gewoon Speciaal  Woensdag 2 februari 2022
  Tijdens de IPON natuurlijk ook weer aandacht voor het speciaal en passend onderwijs. Deze zogenaamde mini conferentie is gericht op professionals uit het reguliere en speciaal onderwijs. De conferentie staat onder auspiciën van Thierry Koningstein en Elle Peters van het platform Gewoon Speciaal ICT en het Expertise Centrum speciaal onderwijs.
  Lees meer → 

  Expertise summit  Donderdag 3 februari 2022
  Tijdens IPON 2022 vindt ook Expertise Summit 2022 plaats. Dit programma binnen IPON 2022 is gericht op het bestuur, directie, managers en schoolleiders. Het doel van de Expertise Summit is om scholen en besturen meer inzicht te geven in de stand van zaken op het gebied van de visie op onderwijs, ondersteuningsbehoeften en ambities van zowel leerkrachten als schoolleiders.
  Lees meer → 

 • De IPON Awards 2022  De IPON awards stimuleren het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren. Met behulp van de Awards kan het onderwijs op een originele manier kennismaken met leveranciers en digitale schoolborden, e-learning, educatieve software, ict – beheer, outsourcing en veel meer.
  Lees meer → 

  IPON StartUp Plein  Ook dit jaar is er weer een speciale plek gecreëerd voor de zogenaamde onderwijs start-ups. Uit de vele inzendingen zullen wij ook deze editie de top selecteren. Deze bedrijven stellen zich graag aan u voor op woensdag 2 en donderdag 3 februari 2022.
  Lees meer → 

  Klas voor de Toekomst  In een rijke, inspirerende leeromgeving gaan 30 leerlingen van O.b.s. West aan het werk in de Klas voor de Toekomst met het onderwijs van de 21ste eeuw. Zo gaan de kinderen aan het werk met de allernieuwste onderwijskundige snufjes zoals een interactieve zandtafel, augmented reality, ozo robots en nog veel meer.
  Lees meer →