Bezoekers

Op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 vindt, in de Jaarbeurs Utrecht, voor de negende keer de IPON plaats. Ook deze editie weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT.

IPON is al vele jaren de  informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software.
Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom.

De registratie van IPON 2018 gaat per september as open. Een bezoek aan IPON is alleen gratis bij voorregistratie. Registratie bij de deur kost  € 25,00.