Algemene Informatie

Voor een filmverslag van de IPON 2014 klik hier

Congres en seminars

Tijdens het IPON congres- en seminarprogramma worden de meest innovatieve items en onderwerpen belicht. De programma commissie is verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau en de neutraliteit van de onderwerpen. Het congres- en seminarprogramma zijn voor de bezoeker gratis toegankelijk.

Tijdens de workshops en in de testlabs krijgt u de mogelijkheid uw kennis en expertise van producten en oplossingen te demonstreren. Op een overtuigende manier komt u direct in contact met de bezoeker en heeft u de gelegenheid aandacht te besteden aan de onderwerpen die voor u het meest belangrijk zijn. Door bezoekers praktijkervaring te laten opdoen met uw product, overtuigt u ze op een zeer doeltreffende manier.

IPON Awards

Met behulp van de IPON Awards worden ICT-bedrijven die zich richten op het onderwijs, bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich wat betreft innovatie, kwaliteit en originaliteit, onderscheidt van andere bedrijven. Verder stimuleren de Awards het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren.

Beursinformatie

Data: Woensdag 19 en donderdag 20 maart 2014

Openingstijden beurs: 09.30 – 17.00 uur

Plaats: Jaarbeurs Utrecht hal 3