Exposanten

Waarom deelnemen aan IPON 2022?

  • IPON is een onmisbare informatie- en inspiratiebron en ontmoetingsplaats voor het onderwijs, leveranciers van ICT-oplossingen, (educatieve) uitgevers, onderwijsorganisaties en veel meer.

  • Het interactieve programma van IPON 2022 omvat vele presentaties, demonstraties, workshops, seminars en congressen, gericht op schoolvakken en het curriculum.

  • U heeft direct en gericht contact met uw doelgroep, waarbij werkelijke interactie wordt gerealiseerd.

  • IPON wordt ondersteund vanuit verschillende onderwijsnetwerken, zoals het BIC Netwerk (bovenschoolse ICT-coördinatoren), Landelijk Expertise Centrum Speciaal Onderwijs, PO-raad, ICT Noord, VIVES en Kennisnet. Zij leveren dit jaar weer een actieve bijdrage aan de inhoud van het evenement.

  • De publiciteitscampagne brengt IPON 2022 en de organisatie onder de aandacht bij duizenden potentiële bezoekers/beslissers/afnemers.

  • IPON verwacht meer dan 7.000 bezoekers verdeeld over 2 dagen.

Beursinformatie

Data:
Woensdag 2 en donderdag 3 februari 2022

Openingstijden IPON 2022 voor bezoekers:
Woensdag 2 februari van 09.30-17.00 uur.
Donderdag 3 februari van 09.30-17.00 uur.

Plaats:
Jaarbeurs Utrecht hal 3

Opbouwtijden:
– Opbouw standaard uniforme houtbouw
Dinsdag 1 februari van 12.00 tot 20.00 uur.
– Opbouw eigen standbouw
Maandag 31 januari van 12.00 tot 20.00 uur.
Dinsdag 1 februari van 08.00 tot 20.00 uur.

Dinsdag 1 februari om 20.00 dient uw stand gereed te zijn!

Afbouwtijden:
Donderdag 3 februari , na afloop van de beurs om 17.00 uur tot 20.00 uur. Vrijdag 4 februari van 09.00 – 15.00 uur.

Participatie

Om uw doelgroep effectief te bereiken, kunt u op verschillende manieren deelnemen aan IPON 2022. U kunt kiezen voor een stand op de beursvloer, adverteren in de Vives/IPON-beursgids en/of op de IPON website. Ook kunt u kiezen voor deelname aan het congres- en seminarprogramma en overige interactieve onderdelen. Een combinatie van de verschillende mogelijkheden levert u optimale exposure op.

Congres en seminars

Tijdens het IPON congres- en seminarprogramma worden de meest innovatieve items en onderwerpen belicht. De programmacommissie is verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau en de neutraliteit van de onderwerpen. Het congres- en seminarprogramma zijn voor de bezoeker gratis toegankelijk.

Tijdens de workshops en in de testlabs krijgt u de mogelijkheid uw kennis en expertise van producten en oplossingen te demonstreren. Op een overtuigende manier komt u direct in contact met de bezoeker en heeft u de gelegenheid aandacht te besteden aan de onderwerpen die voor u het meest belangrijk zijn. Door bezoekers praktijkervaring te laten opdoen met uw product, overtuigt u ze op een zeer doeltreffende manier.

IPON Awards

Met behulp van de IPON Awards worden ICT-bedrijven die zich richten op het onderwijs, bestempeld met een kwaliteitsmerk. Zo kan het onderwijs zien dat het bedrijf zich wat betreft innovatie, kwaliteit en originaliteit onderscheidt van andere bedrijven. Verder stimuleren de Awards het bedrijfsleven om producten te vernieuwen en te verbeteren.

Adverteer materiaal

Hier vindt u alle banners in een zip-bestand. Voor meer adverteer materiaal, neem contact op met Marc Post.

Doelgroep

IPON 2018 werd bezocht door bijna 7500 onderwijsprofessionals. Kijk hier voor alle feiten en cijfers:

Exposanten 2018

Tijdens IPON 2018 stonden de volgende exposanten op IPON:

Aanmelden als exposant

Bent u geïnteresseerd en zoekt u naar meer informatie?