IPON2012: Onderwijs en ICT Congres en Vakbeurs

Theorie en praktijk met elkaar verbinden!

Op woensdag 28 en donderdag 29 maart is het weer zover. Dan wordt, inmiddels voor de vijfde keer, het onderwijs- en ICT-evenement IPON georganiseerd.Twee dagen lang kan de bezoeker van IPON zich laten informeren op het gebied van digitale leermiddelen, digibord tools, tablets in de klas, 21th century skills, serious gaming, mindmaps, social media, cloud computing, schoolbeleid en mobieltjes, mediawijsheid en nog veel meer.De IPON2012 richt zich op het gehele onderwijs, maar het PO, VO en MBO in het bijzonder.

De jubileumeditie van IPON is dit jaar dan ook groter dan ooit. 6.500 m2 beursvloer met meer dan 80 exposanten, meer dan 100 workshops en presentaties, verschillende keynotes uit binnen- en buitenland, maar ook verschillende andere activiteiten, zoals SingaporeNext, Educatieve Methodes van de Toekomst, Expertise Summit 2012, De dag van de ICT’er, de conferentie Gewoon Speciaal ICT en de Teachmeet! Kortom, het belooft weer een spektakel te worden!

IPON is geopend op woensdag 28 en donderdag 29 maart van 09.30 tot 17.00 uur. Vanaf 10.00 uur begint het programma in hal 8 van de Jaarbeur Utrecht.