Leermiddelenbeurs

Leermiddelenbeurs 2022

 

Tijdens de IPON Leermiddelenbeurs 2022 staan de ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen en de producten en dienstverlening van educatieve uitgeverijen centraal. Gepersonaliseerd leren, digitalisering, opbrengstgericht werken, learning analytics, toetsen (en de relatie met lesgeven en leermiddelen), ouderbetrokkenheid en ontwikkeling van jongeren.

 

Programma

Het programma bevat een mix van onderwerpen, die spelen binnen het PO, VO en MBO. Het programma is aansprekend voor de verschillende functieniveaus op scholen. Het evenement biedt een diversiteit aan onderwerpen, die raken aan leermiddelen, digitalisering en ontwikkeling op scholen.  De workshops en presentaties van de leermiddelenbeurs en welke verzorgt zullen gaan worden door alle educatieve uitgevers zijn te vinden in de drie  leermiddelentheaters in hal drie.

 

Voor wie?

De IPON Leermiddelenbeurs 2022 richt zich op leerkrachten/docenten in het PO, VO en MBO en schoolleiders en managers, die zich bezighouden met selectie/keuze van leermiddelen of het opstellen van leermiddelenbeleid.