Programma – Algemeen

IPON 2020: Onderwijsinnovatie & professionalisering

De programmacommissie van IPON 2022 zal het thema van “Onderwijsinnovatie en professionalisering” zoveel mogelijk laten terugkomen binnen IPON 2022. Het brede en uitgebreide congresprogramma, de verschillende open leerpleinen, het Kennisplein, de Leermiddelenbeurs, de Expertise Summit en de Gewoon Speciaal conferentie zullen daar met grote mate aan bijdragen. Tegelijkertijd hebben we natuurlijk ook alle aandacht voor de nieuwste  (adaptieve) leermiddelen en methodes, hardware en software, learning analytics, kunstmatige intelligentie, eduapps, werken in de cloud, gamification, tablet-onderwijs en andere vormen van onderwijsinnovatie en toepassingen.

Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Het programma van IPON 2022 wordt dan ook in samenwerking met het onderwijs zelf gemaakt. Jij als onderwijsprofessional krijgt hiermee alle mogelijkheid om je eigen kennis, ervaring en expertise te delen met je collega’s door een eigen presentatievoorstel in te dienen in de Call for Papers applicatie van IPON 2022. Je kunt jouw voorstel indienen op 2020.ipon.nl/cfp

       

Certificaat professionalisering en bekwaamheidsonderhoud

IPON draagt direct bij aan jouw professionalisering. Door de beurs bij te wonen blijf je bij de tijd en ontdek je de nieuwste onderwijs- en ICT-innovaties. Tijdens het bezoek aan de IPON kun je bij de informatiebalie je certificaat afhalen.