Innovatie in het onderwijs

Ruim 3.000 basisscholen verwerken hun lesstof inmiddels digitaal via Snappet. Maar Snappet is meer dan alleen digitaal verwerken: het biedt leerkrachten krachtige middelen om nog beter en makkelijker les te geven. Leerkrachten krijgen meer grip op hun leerlingen én tijd om iedere leerling de aandacht te geven die hij of zij verdient.

Baukje van der Goot is schooladviseur bij Snappet en bezoekt dagelijks scholen die al een aantal jaar lesgeven met Snappet. Ze laat je tijdens deze sessie zien hoe lesgeven met Snappet zorgt voor meer leerresultaat voor iedere leerling.

Boekloos is een initiatief van Buyitdirect. Boekloos biedt een laagdrempelige oplossing voor het gebruik van laptops of tablets door leerlingen in het voortgezet onderwijs én helpt de onderwijsinstelling met het digitaliseren van het onderwijs. Een win-win situatie! De onderwijsinstelling verliest geen tijd aan het faciliteren van digitale lesmiddelen, maar zijn wel verzekerd dat de leerlingen een laptop hebben die optimaal past bij het specifieke leerpad dat zij volgen. Door onze onderwijs-continuïteitsgarantie beschikken de leerlingen altijd over een werkende laptop, waardoor de school zich kan focussen op wat echt belangrijk is: het lesgeven! Door middel van de matchtest ontdekken de leerlingen welke laptop het beste bij hen past.

 

PO VO
Location: Theater Grijs Date: 5 February 2020 Time: 12:15 - 12:45 Baukje van der Goot Dik Graaff