Brite

Het netwerk dat het altijd doet!

Uniek aanbod: volg nu onze presentaties en profiteer op voorhand van onze praktische en pragmatische ervaring die gebaseerd is op de realisatie van ruim 300 goed werkende wifi systemen in VO scholen!
De presentaties vinden plaats op 5-2 in theater groen van 12:15 tot 12:45 en op 6-2 in theater geel van 15:00 tot 15:30. Kom ook naar onze stand A092!

Brite heeft al ruim 300 VO-scholen voorzien van een optimaal werkende en veilige netwerkinfrastructuur als robuuste fundering voor het moderne digitale onderwijs.

Toch hebben we ook veel scholen achteraf moeten helpen met eerder ingerichte (Wi-Fi) netwerken door andere ICT-partners, die na een forse investering verre van optimaal werkten en bij toenemend gebruik steeds meer problemen gaven.

-> Actueel is dat we nu veel scholen zien die vastlopen met Wi-Fi oplossingen. Ervaart u ook problemen? We gaan graag met u in gesprek hoe we uw school kunnen helpen! Doe nu onze ICT-scan op basis van no cure no pay, en stuur ons een bericht of bel ons.

Sommige scholen hebben voor onze ICT-scan en optimalisatie soms wel 2-3 jaar geworsteld met een haperende en onveilige ICT-infrastructuur wat veel frustraties opleverde. Gelukkig zijn we altijd nog in staat geweest om de scholen alsnog te converteren naar een goede netwerkinfrastructuur volgens het bewezen Brite EduConnect concept.

-> Brite is geen standaard ICT-partner, maar we zijn een echte onderwijsspecialist!

We kijken met enthousiasme uit naar ons gesprek. U kunt ons vinden op stand A092. Alvast bedankt en een prettige dag verder.

www.brite.nl