Edutrainers

Edutrainers: E-learning voor onderwijsprofessionals

De digitale transformatie heeft impact op hele bedrijfstakken en maakt nieuwe businessmodellen mogelijk. Leraren hebben nieuwe vaardigheden nodig om hiermee om te gaan, ook om leerlingen over te brengen welke skills in de wereld van morgen nodig zijn.

Dat vraagt wel wat van lesgevend personeel. Want een wereld die continu verandert, vraagt ook om continue ontwikkeling. Zo blijf je als leraar bij en kun je leerlingen beter voorbereiden op de rest van hun leven en carrière in een wereld vol dynamiek. Daarom zet Edutrainers zich sinds 2011 in om leraren te professionaliseren op digitaal gebied. En vanuit die expertise willen we met Edutrainers onderwijsprofessionals helpen zich succesvol verder te ontwikkelen.

We hebben een unieke werkwijze voor het maken voor onze e-learning. Deze wordt namelijk voor en door het onderwijs gemaakt. Met behulp van de experts die nog lesgeven, ontwikkelen en verbeteren we continu ons aanbod aan leerblokjes binnen de zes domeinen. Deze zijn toegespitst op Microsoft O365 en G Suite.