ictLESKISTEN

ictLESKISTEN is een 6 jaar jong bedrijf, dat zich richt op de inzet van ict in het onderwijs, vooral programmeren, robotica en maak-onderwijs. In 2016 won het de IPON Start-up Award.

ictLESKISTEN verzorgt workshops voor schoolteams (ict-coördinatoren, directeuren etc.), die zich afvragen wat ze met programmeren op school aan moeten. Ook behoren gastlessen (aan kinderen), advies, implementatietrajecten en coaching tot de mogelijkheden.

Daarnaast is er een webshop van waaruit een groot en nog steeds groeiend assortiment geleverd wordt. Alle producten hebben te maken met programmeren, robotica en maakonderwijs. Kent u de Bee-Bot en de Blue-Bot? En Dash & Dot, OzoBot, SamLabs en MaKey MaKey? ictLESKISTEN levert zowel complete leskisten als losse materialen. Er zijn ruim 1.000 producten op voorraad. Inmiddels behoren ook 3D-printers, snijplotters voor vinyl, transferpersen en drones tot de artikelen die ictLESKISTEN in het assortiment heeft.

Vanaf 2020 spaart u bij de aankoop van hardware ook nog eens voor korting op workshops!

De mensen van ictLESKISTEN komen zelf uit het onderwijs, dus kennen ze de dagelijkse praktijk. Het leveren van maatwerk is voor ictLESKISTEN dé standaard, zowel voor workshops als voor leskisten. ictLESKISTEN gelooft in duurzaam en eerlijk ondernemen en in mensen en relaties.

Samen met partner Maakotheek presenteren we op de IPON2020 onze gezamenlijke oplossing voor uw Maak- en programmeerlab. Alleen daarom al is een bezoekje aan onze gezamenlijke stand de moeite meer dan waard.

ictLESKISTEN – Wij halen alles voor je uit de kist!