Kofschip groep

Over Kofschip Groep

Wie zijn wij?
Kofschip Groep is ontstaan vanuit de drang om het Nederlandse onderwijs te vernieuwen met bewezen en nieuwe technologieën. De groep bestaat uit vooraanstaande bedrijven die innovatie, technologie en onderwijs in hun DNA hebben. Met Slim.nl, MBOwebshop.nl, VOwebshop.nl, Slimindeklas.nl, SLBdiensten, IT-Workz en ICTheek hebben we een herkenbaar en onderscheidend merkenportfolio. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers, weten wat er speelt in de markt en kennen de dagelijkse uitdagingen die worden besproken in bestuurskamers, docentenruimtes en in de schoolbanken. In totaal werken er 120 gedreven professionals bij ons; het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Amsterdam.

Wat doet Kofschip Groep?
Technologie maakt ons leven makkelijker en aangenamer. Waarom dan niet ons onderwijs? Bij Kofschip ontwikkelen we oplossingen met behulp van software, hardware, cloud- en on site-netwerken, folio en digitale leermiddelen. We zorgen voor licentie-inkoop, ontwikkeling en implementatie van systemen en oplossingen, beheer, training en projectmanagement, tegen een scherpe prijs. Dat doen we vanuit zelfstandige bedrijven die elk hun eigen expertise hebben. Zij combineren hun innovatiekracht en IT-kennis met jarenlange ervaring in de onderwijsmarkt. Doordat onze merken elkaar perfect aanvullen kunnen wij onderscheidende oplossingen aandragen voor het hele spectrum aan grote en kleine uitdagingen in het hedendaagse onderwijs. Vernieuwend, modern en met een duidelijke toegevoegde waarde voor de eindgebruiker.

Voor wie innoveren wij?
Onze innovaties zijn gericht op life long learning. Wij helpen leerlingen en studenten om gemakkelijk hun weg te vinden in het lesaanbod en hun talent optimaal te ontwikkelen. Wij bieden docenten pragmatische en slimme oplossingen waardoor zij meer tijd overhouden voor het lesgeven, het begeleiden van hun leerlingen of studenten en kunnen investeren in hun persoonlijke groei. Wij geven directies instrumenten in handen die het onderwijsaanbod moderniseren, de onderwijskwaliteit verhogen, de bedrijfsvoering optimaliseren en de kosten verlagen.

Bekijk onze website voor meer informatie: www.kofschipgroep.nl