Visunext

visunext (bekend als Beamershop24 tot 07/2018) is een divisie van de visunext Group, één van de grootste en belangrijkste leveranciers van home cinema en presentatie technologie in Europa. De groep, die aanvankelijk in 2003 in Duitsland werd gelanceerd, heeft zich snel breed in Europa gevestigd. Ondertussen zijn negen andere zusterbedrijven actief in heel Europa.

De groep is verdeeld in verschillende divisies: celexon is verantwoordelijk voor de internationale productie van accessoires zoals projectieschermen en plafondbeugels, evenals voor de distributie van deze producten naar speciaalzaken. visunext/Beamershop24 daarentegen is uitsluitend gericht op consumenten en biedt een volledig assortiment producten met meer dan 10.000 producten van alle bekende fabrikanten. Het bedrijf profiteert van sterke partnerships met de grootste projector fabrikanten zoals. Acer, Benq, EPSON, Optoma, Panasonic en vele anderen.

Sinds de lancering in augustus 2004 heeft visunext / Beamershop24 aan meer dan 800.000 klanten in meer dan 25 landen geleverd. Deze omvatten vele bekende wereldwijde spelers zoals Allianz, BMW, Bosch, Burger King, Daimler, Deutsche Lufthansa en vele anderen.

Beamershop24 werd visunext in juli 2018
In augustus 2018 ging Beamershop24 over naar een waardige opvolger van het merk, visunext. De nieuwe merknaam geeft meteen blijk van een duidelijk commitment om hedendaagse visuele oplossingen aan te bieden; ongeacht welke productietechnologie het meest geschikt is voor de klant.

Bedrijfsfilosofie

Bij ons kunt u gekwalificeerd en persoonlijk advies verwachten van opgeleide productexperts. Vanwege onze focus op presentatie- en home cinema technologie bieden wij u uitstekende productkennis.

Door de grootschalige inkoop en nauwe contacten met de belangrijkste fabrikanten vindt u altijd aantrekkelijke aanbiedingen. Het is onze ambitie om u te inspireren door ons eigen magazijn met een brede beschikbaarheid van duizenden producten. We streven er voortdurend naar om reserveonderdelen op voorraad te houden om u snel te helpen in geval van schade. Als professionele dienstverlener heeft een langdurige samenwerking met onze klanten de hoogste prioriteit!