Waarom bezoeken?

BEZOEK DE ONDERWIJSINNOVATIE & ICT VAKDAGEN IN BREID JE KENNIS IN TWEE DAGEN UIT

Ervaringsdeskundigen en onderwijsprofessionals delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid congresprogramma vol uiteenlopende, actuele onderwerpen uit de onderwijsbranche. In 12 theaters en op het grote keynote podium worden meer dan 140 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Alle informatie die jij nodig hebt om van het nieuwe schooljaar een succes te maken.

KRIJG ADVIES VAN VELE EXPERTS

Er staan 130 onderwijstoeleveranciers klaar om jou te adviseren. Zij bieden ervaringen, inzichten en hands-on oplossingen waarmee jij direct aan de slag kunt: van leermiddelen,  mediawijsheid, hardware en gamifications tot informatiesystemen en cloudoplossingen.

WISSEL ERVARINGEN UIT MET 7.000 VAKGENOTEN

Met 7.000 bezoekers is er meer dan genoeg gelegenheid om te netwerken met andere docenten, ICT-coördinatoren, bovenschoolse bestuursleden en studenten vanuit het onderwijs. Ontmoet en wissel 2 dagen lang ervaringen uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

LAAT JE INSPIREREN DOOR TOPSPREKERS

Wie kan jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit het onderwijs? Daarom staat ons programma bol van prominente sprekers die jou inspireren, belangrijke inzichten meegeven en je vooruit helpen met handige tips en tricks. 

ONDERWIJS PROFESSIONAL EN OPZOEK NAAR NIEUWE INZICHTEN?

Ben jij een docent, leraar, ICT-coördinator, manager, directeur of bovenschoolsbestuurder en wil je jouw kennis verrijken met nieuwe inzichten? Op IPON 2022 vind je altijd de juiste informatie, die je vooruithelpt. Of je nu op zoek bent naar een casestudy met praktische tips die je zelf kunt toepassen of een sessie over flipping the classroom of Augmented Reality binnen het onderwijs: IPON biedt het! Meld je aan en vind de informatie die past bij jouw behoeften en interesses.